سازمان هواشناسی با صدور مجدد هشدار زرد اعلام‌ کرد؛

بارندگی در ۶ استان جنوبی در روز جاری | احتمال طغیان رودخانه‌های فصلی

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا خبر داد:

افزایش نسبی دما در کشور | وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در برخی استان‌ها

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از افزایش نسبی دما و حاکمیت جوی آرام و پایدار در غالب نقاط کشور و وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در برخی استان‌ها خبر داد.
کد خبر: ۱۴۱۹۰۰۵

به گزارش جام جم آنلاین، صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی پنج روز آینده در اغلب مناطق کشور جوی آرام و پایدار همراه با روند افزایش نسبی دما حاکم است. 

وی افزود: امروز (۲۰ مرداد) در ارتفاعات جنوب شرق فارس، شمال و شرق هرمزگان و جنوب کرمان همچنین در ارتفاعات البرز مرکزی به‌ویژه در ساعات بعدازظهر افزایش ابر، رگبار پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید رخ می‌دهد. 

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، در شرق و شمال شرق کشور به‌ویژه در منطقه زابل وزش باد شدید در بعضی ساعات همراه با خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. 

ضیاییان ادامه داد: شنبه تا دوشنبه (۲۱ تا ۲۳ مرداد) در نوار شرقی کشور به‌ویژه در استان خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان و همچنین در دامنه‌های جنوبی البرز واقع در سمنان و تهران و مناطقی از مرکز کشور وزش باد شدید رخ خواهد داد. 

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۱ مرداد ) صاف تا کمی ابری و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۳۸ و روز یکشنبه (۲۲ مرداد) صاف و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۶ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. 

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۲۰ و ۲۱ مرداد) اهواز با دمای ۴۹ درجه سانتیگراد گرمترین و شهر کرد با دمای ۱۳ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مرکز استان کشور است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها